2014. augusztus 4., hétfő

Kritika #1

Sziasztok!
Most egy kritikát hoztam amit ~E kért a Dark Secrets blogjáról!
Link a képre kattintava!


Fejléc: Nekem nagyon tetszik! A legjobb, szerintem, benne az, hogy a lányról halvány képek vannak benne de az sok! De mivel nem Te csináltad nagyon nincs mit mondanom.

Design: Nekem ez is tetszik! Talán egy számmal kisebb betűtípus jobb lenne, de ez kivételével bámulatos. Illik magához a történethez a fekete - szürke szín összeállítás. A modulokkkal kapcsolatban pedig csak annyi, hogy Harry és Isabel Gifét + szövegét egymás alá kéne tenni. A Chat ott nagyon bezavar.

Trailer: Tetszik! Csak a betűtípussal vagyok összetűzésbe. Én, ismétlem Én, középre tettem volna a szöveget, és más betűtípus. 

A történet: Ez is Harrys, ami már elég sablonos, viszont ez nem fanfiction. Tulajdonképpen ez egy maffia társaságról szól. Legalábbis Én ezt vettem le az olvasás közben. Tetszett, hogy amikor Louis felbukkant Harry fusztrált lett. Louis gyengéd természete Isabel után, és Harry perverz, ingerült viselkedés felé kiegészíti a lány érzelmeit, de ügyesen írod le, hogy a lány azt hiszi Louisba szerelemes miközben a durva Harrybe. 

Írásmód: Ügyesen írsz! Én nem láttam benne semmi hibát. Egy újabb rendszeres olvasóval gazdagodtál!

Remélem nem bántottalak meg, az építő kritikámmal, legalábbis Én próbáltam azt kihozni belőle!

1 megjegyzés:

  1. Drága Anastasia S. Harper!
    Nagyon szépen köszönöm a kritikát, és azt is, hogy feliratkoztál! :)
    Puszi, ~E

    VálaszTörlés